Aanbouw plaatsen

Een aanbouw plaatsen is een goede beslissing als u niet wilt of kunt verhuizen maar wel meer ruimte wenst. Van de ontwerpfase tot het daadwerkelijk plaatsen. Het gehele proces is bij ons in vertrouwde handen. Momenteel oriënteert u zich en gebruikt u het internet als tool om informatie in te winnen. Wij zijn blij verheugd dat u ook op onze site terecht bent gekomen en ons doel is om volop informatie te verschaffen aan potentiële klanten. Hoe meer informatie u krijgt des te makkelijker is het om uw uiteindelijke keuze te maken.

Aanbouw plaatsen in goede handen

Het spreekt voor zich dat u uw aanbouw wilt laten plaatsen door kundige en  ervaren vaklieden. De Aannemer-Concurrent werkt uitsluitend met gediplomeerde en ervaren specialisten met passie voor hun vak. Wij leggen de nadruk op kwaliteit, service en eerlijke prijzen. Ons bedrijf werkt samen met een vast netwerk aan partners en leveranciers. Voor u betekent dit dat u mag rekenen op de hoogste kwaliteit, een goede prijs en één centraal aanspreekpunt.

Plaatsen van de aanbouw

Het bouwen en plaatsen van uw aanbouw is bij ons dus in de goede handen. Wat vooral door onze klanten op prijs wordt gesteld is de open en duidelijke communicatie voorafgaand aan het werk en tijdens de werkzaamheden. U weet exact wanneer er wat gaat gebeuren. Ons doel is u te laten genieten van een aanbouw die volledig aan uw woonwensen voldoet, gebouwd door vaklieden met het beste materiaal.

Informatie over aanbouwen

Wilt u meer informatie over een de kosten aanbouw plaatsen? Dat kan. Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u alles dat u wilt weten. Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden om een aanbouw te plaatsen. Welke van deze mogelijkheden het beste bij u en uw huis past, kunnen wij het beste beoordelen in een persoonlijk gesprek. Aarzel dus niet en neem contact met ons op voor een gesprek of een vrijblijvende offerte.

Onze erkenning bij Bouwplaza: