Kosten verbouwing

Benieuwd naar de kosten die een verbouwing met zich meebrengt? Wij zijn vooraf altijd heel duidelijk over de kosten van een verbouwing naar keus. Wij hebben gemerkt dat iedereen het eigenljik fijn vindt om duidelijkheid vooraf te krijgen wanneer er verbouwd moet worden.

Hieronder vindt u een aantal situaties uiteengezet die invloed hebben op de kosten van een verbouwing. U zult zien dat u zelf heel veel invloed kunt uitoefenen op de uiteindelijke kosten. Zo zijn er aardig wat werkzaamheden die u bijvoorbeeld zelf kunt uitvoeren om zoveel mogelijk te besparen op de kosten. Ook zit er erg veel verschil in de materiaalkosten waar u uit kunt kiezen.

Zelf helpen bij de verbouwing om kosten te besparen

1 Van de meest effectieve manieren om ge besparen op de prijs van een verbouwing is om zelf werk uit te voeren. Nu snappen wij ook wel dat u geen bouwtechnicus bent en dat de meeste werkzaamheden rondom een verbouwing niet door de bewoners kan worden uitgevoerd, maar er zijn zeker een aantal dingen die u zelf kunt doen.

Wanneer er verbouwd moet worden is het eigenlijk altijd zo dat er het 1 en ander gesloopt en opgeruimd moet worden. In de meeste gevallen kunnen onze klanten zelf bijvoorbeeld gemakkelijk een muurtje wegslopen, de tuin vrijmaken aan het einde van de verbouwing de afwerking doen enzovoort. Er zijn altijd wel zaken die u zelf kunt doen om kosten te besparen.

De materiaalkeuze in verband met de kosten

Wanneer u bijvoorbeeld een aanbouw wilt laten plaatsen heeft u de keuze tussen vele verschillende materialen waar dit mee gedaan kan worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stenen uitbouw, dit past wellicht het best bij uw huis maar is wel stukken duurder dan bijvoorbeeld een uitbouw gerealiseerd van hout. Dit heeft er mede mee te maken dat voor een stenen uitbouw in de meeste gevallen een aparte fundering moet worden gelegd, steen is natuurlijk veel zwaarder dan een houten uitbouw.

Wij zijn natuurlijk in staat om vooraf een duidelijke prijs over de verschillende materiaaluitvoeringen. Ook als u aangeeft wat uw budget kunnen wij u adviseren over het te gebruiken materiaal. Wij zullen dan rekening houden met de wensen maar doen dit binnen het budget dat u over heeft voor een verbouwing.

De afwerking is vaak een hoge kostenpost

dit is iets wat u in veel gevallen ook zelf kunt doen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de verbouwing casco te laten opleveren. Dit houdt in dat er geen afwerking is gedaan: niet gestuct, geen vloer gelegd, geen elektra aangesloten enzovoort. U kunt al deze klussen zelf doen om ook daar op te besparen, zo kunt u de kosten voor de verbouwing heel goed zelf in de hand houden. Ook bij een dakkapel geldt dit bijvoorbeeld heel erg.

Wat zijn de kosten van een verbouwing

Daar is niet zo 1,2, 3 een antwoord op te geven. Uiteraard is dat afhankelijk van de aard, omvang en grootte van de opdracht. Wij kunnen u wel verzekeren dat ons inkoopbeleid de laatste jaren zo aangescherpt is, dat wij heel scherp inkopen. En daar profiteert u van mee.

Wij kunnen het ons heel goed voorstellen als u nog met honderden vragen zit, geen nood, het enige wat u hoeft te doen is via de website een offerte in te vullen waarin u tot in het detail uw wens omschrijft. Na ontvangst ontvangt u binnen uiterlijk twee werkdagen uitsluitsel in de vorm van een kostenindicatie.

Waarom de Aannemer-Concurrent

Wat kan en mag u dan van ons verwachten?  Eigenlijk alles, van vergunningen aanvragen tot het opleveren van het bouwwerk. En uiteraard alles wat zich daar tussenin afspeelt. Ons ervaren team van stucadoors, timmerlieden, schilders en loodgieters staan voor u klaar.

Maar ook voor verbouwingen van kantoren draaien wij onze hand niet om. Wij zorgen bovendien van het begin tot het eind voor een prettige samenwerking en korte communicatielijnen.

Kosten voor uw verbouwing opvragen

Als u nieuwsgierig bent naar de kosten voor uw verbouwing kunt u gemakkelijk bij ons een offerte opvragen. Als u een betrouwbare offerte wilt, willen wij u verzoeken om zo duidelijk aanvraag in te dienen zodat wij een duidelijk en eerlijk kostenplaatje kunnen maken. Mocht de initiële offerte u bevallen zullen we natuurlijk altijd bij u langskomen om de de uiteindelijke kosten voor de verbouwing duidelijk en volledig in de eind offert te krijgen.

Onze erkenning bij Bouwplaza: