Kosten aanbouw

Als u voornemens bent een aanbouw te plaatsen dan wilt u uiteraard weten welke kosten hieraan verbonden zijn. De kosten van de aanbouw zijn afhankelijk van: de afmetingen van de aanbouw, het materiaal dat u hiervoor wilt gebruiken en de aannemer die het uiteindelijk voor u mag gaan bouwen.

Door onze jarenlange ervaring met het bouwen aan aanbouwen zijn wij goed in staat om een goede inschatting te maken van de kosten voor uw aanbouw. Wij geven als 1 van de weinige bouwbedrijven daar dan ook echte duidelijkheid vooraf over. Bij ons geen verborgen die achteraf kenbaar gemaakt zullen worden.

Afmetingen aanbouw

De afmetingen kunnen wij niet beïnvloeden maar wij kopen onze materialen voordelig in en door onze ervaren werknemers ligt het werktempo hoog, zonder overigens afbreuk te doen aan de kwaliteit, dus dat bespaart in manuren. Het Nederlandse gezegde “goedkoop is duurkoop” komt men helaas in de bouw vaak tegen. Tegenvallende bouw prestaties en ondeugdelijk werk zijn voorbeelden van beunhazerij. Vandaar ook dat wij u adviseren om met een betrouwbaar bedrijf in zee te gaan.

Uw investering is absoluut geen weggegooid geld, door een aanbouw te realiseren verhoogt u niet alleen uw woonplezier maar ook de waarde van uw woning. Bij eventuele verkoop van de woning verdient u uw investering, als alles goed is, terug.

Afwerking van invloed op de kosten

Wanneer u beslist een aanbouw of uitbouw te laten plaatsen zijn de kosten voor een groot deel afhankelijk van de afwerking die u kiest. Voor de goedkoopste optie kiest u voor een aanbouw die casco wordt opgeleverd. Dit betekent dat de aanbouw wind en waterdicht is, de muren staan de deuren en kozijnen zijn geplaatst. De rest van de afwerking zoals stucen en een vloer leggen zult u dan zelf voor de rekening moeten nemen.

Wanneer u kiest voor een aanbouw inclusief de afwerking zult u vanzelfsprekend meer moeten betalen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de aanbouw gedeeltelijk te laten afwerken om zo de kosten in de hand te houden. Wij zien bijvoorbeeld dat veel mensen er voor kiezen om de aanbouw gedeeltelijk te laten afwerken: het stucwerk, de vloer laten leggen en zo nodig electra aansluiten. De rest is gemakkelijk zelf te doen door de eigenaren van de woning waar de aanbouw bij gebouwd is.

Kosten aanbouw plaatsen

Als u plannen heeft aarzel dan niet om vrijblijvend  een offerte formulier  in te vullen.  Naar aanleiding van uw informatie kunnen wij u een prijsindicatie geven. Wij kunnen uw aanbouw van A tot Z verzorgen. Het aanvragen van vergunningen, het coördineren van de verschillende uit te voeren bouwwerkzaamheden, het onderhouden van het contact (als u dat wenst) met u als onze opdrachtgever, het bestellen en leveren van de materialen …..  kortom alles wat er nodig is om op een betaalbare deskundige wijze uw aanbouw te realiseren.

Offerte voor de aanbouw

Surft u nog even verder over onze website, u treft hier veel informatie aan over de kosten van een aanbouw tot aan een dakkapel plaatsen. Verder ziet u op de verschillende foto’s wat de mogelijkheden van ons bedrijf zijn, en daar zijn we best trots op.

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt zullen wij deze zo snel mogelijk behandelen. Om een zo duidelijk en eerlijk mogelijke offerte te maken vragen we u om een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de uit te voeren klus in te vullen. Op ze manier kunnen we echt een offerte op maat maken die daadwerkelijk klopt.

U heeft dan vooraf betrouwbare informatie over de kosten van de aanbouw die u wilt laten bouwen. Uiteraard zullen we alles in een persoonlijk gesprek kunnen uitleggen.

Onze erkenning bij Bouwplaza: