Uitbouw woning

Voor een uitbouw  kunt u ten alle tijden terecht bij de Aannemer-Concurrent. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de bouw en met name de particuliere bouw. Voor ons is het ontwikkelen, ontwerpen en het uitvoeren van een uitbouw aan een woning dagelijks werk. Wij vinden het geweldig om de plannen van mensen te verwezenlijken teneinde een hoger leefcomfort te bieden. Wij staan niet voor niets bekend als betrouwbare partners bij het maken van een uitbouw.

Wanneer u met ons in zee gaat weet u zeker dat wij het proces vanaf de tekentafel tot de oplevering in zijn geheel met u doorlopen. Wij hebben alle expertise in huis om u goed te adviseren, alle vragen te beantwoorden, al het mogelijke te doen dat u wenst en natuurlijk de hele verbouwing op rolletjes te laten verlopen.

Keuzes maken voor de uitbouw

Wanneer u heeft besloten om een uitbouw te laten bouwen aan uw oude of nieuwe woning zullen er vele keuzes gemaakt worden. Hoe groot moet de uitbouw bijvoorbeeld worden, hoe moet deze eruit zien, wat zijn de eisen, wat is het beschikbare budget voor deze verbouwing. Al deze keuze moeten weloverwogen gemaakt worden, deze hebben namelijk grote invloed op het uiteindelijke resultaat, de kosten en de duur van de verbouwing. Wij zullen uw waar nodig en gewenst adviseren. Dit is de reden dat we vooraf inzicht proberen te krijgen in uw exacte wensen, dan is het voor ons een stuk duidelijker hoe we u perfect kunnen begeleiden bij deze keuzes.

Deze keuzes hebben erg veel invloed op het verloop en met name de kosten van de uitbouw. U kunt zich voorstellen dat een prefab uitbouw stukken goedkoper is dan een uitbouw die geheel op maat gemaakt moet worden. Wanneer er een uitbouw gemetseld moet worden zal de verbouwing stukken langer duren, sommige mensen zitten daar echt niet op te wachten. Ook de keuze of u zelf de afwerking wilt laten doen of dat u dit ook onderbrengt bij de onderaannemers van ons is een belangrijke keuze. Als wij de afwerking doen weet u zeker dat het resultaat op en top is zonder dat het u tijd kost. Wanneer u beslist om bijvoorbeeld zelf te stucen en te schilderen is dat een stuk goedkoper, u heeft hier echter wel zelf voldoende tijd voor nodig.

Uitbouw woning verzorgen

Zoals gezegd kunnen wij het gehele traject voor u verzorgen. Door de vele uitbouwen die wij inmiddels geplaatst hebben is het voor ons een fluitje van een cent om in te schatten welke werkzaamheden erbij komen kijken, hoeveel tijd de uitbouw maken in beslag zal nemen. Als u een woning heeft en u wilt simpelweg meer woonruimte kunt u ons ook langs laten komen om de mogelijkheden te bekijken, ook hier komt onze ervaring omtrent uitbouwen van een woning weer goed van pas.

Als uw wensen helemaal duidelijk zijn en het gevoel aan beide zijde is goed, dan zullen we een offerte op maat voor de uitbouw van de woning maken. Uiteraard specificeren we deze offerte netjes zodat u precies kunt zien waar welk geld heen gaat. Ook is dan direct duidelijk waar eventueel op bespaard kan worden. Wanneer de offerte helemaal naar uw zin is zullen we een datum afspreken waarop we zullen beginnen.

De Aannemer-Concurrent is een erkend aannemersbedrijf. Iedere klant vindt weer andere dingen belangrijk maar bijna alle klanten willen kwaliteit voor een scherpe prijs. Dat snappen wij. Door onze scherpe inkoop van materialen, het uitstekende werk van onze timmerlieden, metselaars en stucadoors zijn wij in staat iedere verbouwing, volledig naar uw wens te laten verlopen. Ook uw uitbouw zal met de grootst mogelijke zorg worden verbouwd. Bovendien verlenen wij garantie over de door ons geleverde werkzaamheden  en dat is voor u een rustig gevoel.

Complete uitbouw

Misschien heeft u in het verleden al eens een bouwtekening laten maken van een uitbouw, of heeft u geïnformeerd bij de gemeente in verband met de mogelijke vergunningen? Wij kunnen u met alle plezier deze werkzaamheden uit handen nemen. Surft u eens verder over onze site om meer informatie op te doen, wellicht raakt u geïnspireerd door onze foto”s van de projecten die wij reeds hebben uitgevoerd. Als u besluit ons bedrijf uw opdracht te gunnen dan zorgen wij dat u binnen afzienbare tijd kunt genieten van uw aanbouw.Vraag nu voordelig uw kosten aanbouw online aan!

Offerte uitbouw woning

Nieuwsgierig naar de kosten voor uw droom uitbouw aan uw woning? Vraag bij ons direct een gratis offerte aan! Probeer in de offerte duidelijk te beschrijven wat de huidige situatie is en wat precies uw wensen zijn. Wij zullen binnen 1 werkweek reageren op deze aanvraag met een initiële offerte. Mocht deze offerte u aanstaan zullen we altijd een afspraak op locatie maken zodat we een definitieve offerte kunnen maken.

Onze erkenning bij Bouwplaza: