Beton storten

U heeft beton nodig! En wilt dat graag gestort hebben. Wellicht als fundering voor uw nieuw te bouwen garage of voor een tuinhuis? Wij maken en storten een betonvloer praktisch altijd met de betonpomp. Het beton wordt als een vloeiende massa op de plaats gestort. Deze massa wordt verder verwerkt door een persoon die het verdeeld over het te storten oppervlak.  Doel is uiteraard om het waterpas te storten.

Bekisting maken

Om beton netjes te storten is in de meeste gevallen een bekisting nodig. Dit is een als het ware een mal waar het beton in gestort wordt. Een bekisting wordt van hout gemaakt. Afhankelijk van hoeveel beton er gestort gaat worden wordt het soort hout gekozen dat gebruikt gaat worden voor de bekisting.

Voor relatief kleine oppervlakken voldoen steigerplanken.  Wanneer er een grote oppervlak, bijvoorbeeld een fundering voor een huis dat gebouwd moet worden, wordt er eigenlijk altijd gebruik gemaakt van betontriplex, dit heeft een grotere draagkracht. Omdat er meer druk komt te staan wanneer er meer beton gestort wordt is dit ook wel nodig.

Vlak beton laten storten

Na controle met de laser wordt het verder verdicht met een trilnaald die er tevens de lucht uit trilt. Daarna gaan we er met een afwerk trilspaan over heen die het nogmaals egaliseert. Mocht u overigens een hellend vlak hebben waar u beton op gestort wilt, dan kunnen wij dit ook voor u uitvoeren.

Als het beton wat harder geworden is kan de betonvloer afgewerkt worden. Eerst wordt er voor geschuurd met de machines en daarna gepolijst. U kunt de vloeren spiegelglad afgewerkt krijgen. Een goede basis dus voor alles wat u er op wilt laten bouwen.

Betaalbaar beton storten

Wij van de Aannemer-Concurrent zijn gespecialiseerd samen met onze vakmensen in het storten van betonwerk en het aanleggen van een fundering. Omdat wij werken met vakmensen die elk  hun eigen specialisatie hebben kunnen wij nog steeds als bedrijf groeien en kunnen wij samen met ons team veel opdrachten tot een goed einde brengen. Wij hopen dan ook bij u het beton te mogen storten.

Ons inkoopbeleid is sterk, de collega’s werken accuraat en snel en u als klant bij ons bent bij ons nog altijd Koning.

Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

Voor meer informatie kunt u over onze website surfen of  u vraagt een offerte bij ons aan. Geeft u vooral goed uw wensen aan alsmede uiteraard de afmetingen en wat u van plan bent om te bouwen. U ontvangt van ons snel een prijsindicatie.

Ontdek nu de kosten voor uw beton klus

Als u wilt weten wat de kosten zullen zijn als uw beton wilt laten storten voor de klus die u in uw hoofd heeft kunt u bij ons gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Probeer zo duidelijk mogelijk aan te geven wat de wensen precies zijn voor de klus: geef bijvoorbeeld aan wat het doel is van het storten van het beton, hoeveel kubieke meter het is, wat de huidige ondergrond is.

Hoe meer informatie wij van u krijgen des te beter kunnen wij een betrouwbare offerte opmaken. Wanneer u bepaalde zaken niet weet is dat natuurlijk geen probleem, we zullen waar nodig contact met u opnemen om het 1 en ander duidelijk te maken. Wij zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw offerte aanvraag zodat u snel weet wat het storten van beton in uw geval zal gaan kosten.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: