Badkamer ontwerpen

Vaak is het niet zo moeilijk om u voor te stellen hoe uw ideale badkamer er uit moet zien. Twee wastafels, een heerlijk ligbad, wellicht een stoomcabine en een douche waar u met het hele gezin onder kunt staan. Toch heeft u ten alle tijden te maken met één vaststaand gegeven en dat is de beschikbare ruimte die uw huidige badkamer biedt. Als er geen ruimte is om de daadwerkelijke oppervlakte uit te breiden dan moeten al uw wensen gerealiseerd worden binnen de beschikbare ruimte.

Badkamer ontwerpen geen probleem!

Voor ons is een badkamer ontwerpen geen probleem. Overeenkomstig uw wensen komt uw ontwerp tot stand rekening houdend met uw budget, smaak en beschikbare ruimte. Door onze jarenlange ervaring   hebben wij geleerd inventief  om te gaan met de beschikbare ruimte.

Ons team gediplomeerde vakmensen bestaat onder andere uit tegelzetters en loodgieters zodat ook uw badkamer met vaardige handen ver/gebouwd gaat worden. Ervaring leert dat goede communicatie met de klant altijd voorop staat. Vandaar ook dat u van ons kunt verwachten dat wij u met raad en daad bij staan, een nieuwe badkamer is uiteraard geen peulenschil dus iets om goed over na te denken.

Een speciale badkamer ontwerpen

Tegenwoordig zijn er een heleboel verschillende soorten baden, die u kunt laten plaatsen.  Zo kunt u aan uw badkamer een persoonlijke tint geven en een speciale sfeer creëren, geheel naar uw eigen zin. Sanitair wordt steeds luxueuzer, de baden in badkamers worden steeds inventiever en zijn voorzien van de nieuwste snufjes…. en de keus is overweldigend. Met de keuze voor de Aannemer-Concurrent maakt u van uw badkamer ook een wellness paradijs.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze erkenning bij Bouwplaza: