Hout skelet bouw

Als u besluit een keuze te maken voor een houtskeletbouw woning dan kiest u voor de meest duurzame manier van bouwen. Uitgangspunt van de houtskeletbouw methode is, dat we verantwoord omgaan met bouwmaterialen. Zo spelen bijvoorbeeld de toepassing van duurzame materialen een belangrijke rol. Hout is immers, indien het onder toezicht geteeld en gekapt wordt, vrijwel onuitputtelijk. Bovendien is hout ook vrij eenvoudig te hergebruiken.Wist u dat wij de laagste kosten voor uw dakkapel plaatsen rekenen?

Hout skelet bouw is snel bouwen

Hout skelet bouw woningen worden door ons gemaakt uit een open hout skelet van gecertificeerd bouw hout. Ook wordt er isolatie aangebracht tussen het regelwerk van het hout skelet  en in de spouw tussen de gemetselde buitenmuren van het hout skelet. Dit draagt zorg voor een uitstekende isolatie en op deze manier wordt er een start gemaakt met het in de hand houden van uw stookkosten.

Omdat ook uw dakplaten worden voorzien van 180 mm dakisolatie  krijgt u een optimaal geïsoleerde houtskeletbouw woning. die voldoet aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit en onderhoudsarm is! Zo wordt stoken van uw woning  zeer voordelig!

Voordelige hout skelet bouw

Een houten skelet bouwen is een opdracht die niet voor ieder bouwbedrijf  is weg gelegd. Er zijn een paar cruciale zaken waar een houten skelet aan moet voldoen:  Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van zo houten skeletten die voor alle doeleinden kunnen worden gebruikt.

Een goede basis is namelijk het halve werk. Uiteraard kunnen wij u niet dwingen om voor ons te kiezen maar wij adviseren u wel om u goed te laten informeren, omdat alles uiteraard valt of staat bij een deugdelijk gebouwd  hout skelet bouw. U kunt er bij ons zeker van zijn dat uw opdracht bij ons in vertrouwde handen is.

Bent u benieuwd naar onze prijzen ?  Vraag dan gratis een online offerte aan en u krijgt van ons de scherpste prijs.

Onze erkenning bij Bouwplaza: