Kosten aannemer (per uur)

In de bouw zijn er ontelbare facetten die aannemers moeten uitvoeren, het klinkt dan logisch dat de juiste aannemer op de juiste plaats te werk wordt gesteld. Een aannemer is een persoon die de verantwoordelijkheden op zich neemt om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren.

Een aannemer wordt dan in de regel ook niet per uur betaald maar vraag een bepaald bedrag voor de realisatie van een heel project, bijvoorbeeld het bouwen van een huis. Vooraf maakt de aannemer een raming van alle kosten, dit kan hij snel doen omdat hij weet wat de verschillende werkzaamheden kosten en een aannemersbedrijf heeft vaak korte lijnen met de specifieke vakmensen. Mocht hij dus niet weten wat de kosten zijn voor bijvoorbeeld een bepaalde fundering kan hij het aan fundering legger vragen.

Wat doet een aannemer?

In een contract tussen u en de aannemer wordt bepaald welk bouwwerk, binnen welke termijn, voor welke prijs, ge- of verbouwd gaat worden. Als er een architect verantwoordelijk is geweest resulteert het ontwerp in het bestek en tekeningen, waarin de beschrijving van het werk is opgenomen. Het bestek en de tekeningen beschrijven zo nauwkeurig mogelijk wat de kwaliteits- alsmede de kwantiteitseisen zijn, die u als opdrachtgever aan het werk stelt.

Na het aannemen van een klus is de aannemer ook verantwoordelijk voor het op tijd en naar de gestelde kwaliteit. Het aannemersbedrijf is het aanspreekpunt voor de klanten als het gaat over planning, eventuele vragen en de uitvoering. Dit lijkt niet heel ingewikkeld maar de planning moet echt goed kloppen. Als een vloerenlegger bijvoorbeeld een week moet wachten omdat het stucwerk nog niet druk is kan dat heel veel extra geld kosten.

Kosten aannemer per uur

Zoals aangegeven zijn de kosten voor een aannemer eigenlijk niet per uur te duiden. Wij rekenen in ieder geval een vast bedrag per opdracht en deze prijs is per opdracht natuurlijk verschillend. Afhankelijk van hoeveel wij moeten regel voor u berekenen we een bedrag. Dit is dan de all in prijs, dat zijn dan de kosten voor alles: de klus zelf en de kosten die wij rekenen.

Wij bieden u veel meer dan de gemiddelde aannemer. Wij bieden u uitstekende werkzaamheden door geschoolde en ervaren personeelsleden. Onze materialen kopen wij zeer scherp in en van dit prijsvoordeel profiteert u als klant direct mee. De Aannemer-Concurrent, het beste aannemersbedrijf voor uw opdracht, of u nu een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, wij staan met ons enthousiaste team altijd paraat om uw opdracht met alle aandacht uit te voeren.

Voor; nieuwbouw, renovatie en restauratie, verbouwing, aan- en opbouw en onderhoud van uw woning of kantoor zijn wij de aangewezen aannemer.

Wat zijn de kosten van een aannemer?

Er zijn verschillende “manieren” om een aannemer te betalen Per uur inclusief het materiaal, een vaste prijs voor de hele opdracht of een richtprijs.

Wij offreren doorgaans een vaste prijs inclusief de materialen. Uiteraard is het dan ook van het grootste belang dat wij precies weten wat er moet gebeuren. Uw opdracht moet zo goed en duidelijk omschreven worden op het offerte formulier. Na ontvangst ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een prijsindicatie. Voor meer informatie kunt u verder over onze website surfen en onze project foto’s bekijken.

Onze erkenning bij Bouwplaza: