Keuken renovatie

Bent u uw eigen keuken beu en heeft u al langer plannen om uw keuken te verbouwen, dan kunnen wij u vast en zeker helpen. Met ons team van vakmensen die al jarenlange ervaring hebben in het plaatsen van keukens, bent u er zeker van dat wij uw keuken van onder tot boven kunnen renoveren.

Misschien bent u eindelijk toe aan een grote woonkeuken en moet er een muur doorgebroken worden om dit te realiseren of u wilt de hele keuken verplaatsen? U heeft misschien zelf ideeën over uw nieuwe droomkeuken maar wij kunnen u  ook ideeën aandragen. Wij streven naar kwaliteit en tevredenheid in het voordeel van onze klant voor een scherp tarief.

Kosten keuken renovatie in de hand

Het is altijd moeilijk exact aan te geven wat de kosten zijn van een keuken renovatie. Dit heeft uiteraard met tal van factoren te maken. Is het een kwestie van het vervangen van de deurtjes of denkt u aan een complete renovatie waarbij de oude keuken “op de schop” gaat”?  Daarbij is de kwaliteit van de te plaatsen apparatuur ook divers qua prijs. Veel mensen trekken een budget uit voor de verbouwing en willen daar binnen te blijven.

Wat kost een keuken renoveren?

Begrijpelijk uiteraard want een keuken vervang je nu éénmaal niet jaarlijks. Wij stellen voor dat u zich verder op onze site informeert over ons bedrijf. De foto’s op de pagina “aannemer projecten” geven een goede indruk van onze werkzaamheden. U kunt er bij ons op rekenen dat wij in de loop der jaren een scherpe inkoop hebben bedongen bij onze leveranciers. Van dit prijsvoordeel profiteert u direct mee. Verder is het een geruststellende gedachte voor u dat wij garantie verlenen over de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Onze erkenning bij Bouwplaza: