Wat doet een Aannemer?

Een aannemer zorgt voor de feitelijke bouw van uw woning. Een aannemer neemt de verantwoordelijkheid op zich om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren. Hij geeft ook bouwadvies.

Bij een bouw project komt zoveel kijken dat het belangrijk is om een goede aannemer te vinden. Ons bouwbedrijf houdt toezicht op de volledige bouw en alle hieruit voortvloeiende werkzaamheden. Er wordt gezorgd dat het project binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd, dat de juiste materialen worden gebruikt, dat er kwalitatief goed werk wordt geleverd en dat er volgens de bouw normen wordt opgeleverd.

Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor als u vragen heeft. Uiteraard wilt u weten wat er gebeurt op het moment ons bedrijf failliet zou gaan en wat dat voor u als klant zou betekenen.
Ook daar hoeft u zich geen zorgen om de maken. Voor u als klant zijn er altijd de garantie fondsen GIW, Eigen Huis en Stiwoga.

Wat doet een aannemer? Verschillende klussen!

Het voert te ver hier te beschrijven wat wij in het verleden allemaal gedaan hebben. De werkzaamheden zijn onderverdeeld in: Nieuwbouw, Renovatie en Restauratie, Verbouwing, Aan- en Opbouw en alle werkzaamheden die te maken hebben met het onderhoud van uw huis.

Voor meer informatie adviseren wij u de foto’s op onze site te bekijken. Deze foto’s geven een goed beeld van datgeen waar wij als aannemersbedrijf toe in staat zijn. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vult u dan het offerte formulier in en binnen maximaal twee werkdagen ontvangt u van ons een reactie in de vorm van een kosten overzicht.

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: