Huis bouwen

Als u overweegt een eigen huis te bouwen dan bent u meer dan welkom  bij aannemer bouwbedrijf de Aannemer-Concurrent. Er zijn flink wat voordelen verbonden aan het bouwen van uw eigen huis. Het is dus niet gek dat steeds meer mensen ervoor kiezen om een kavel te kopen en daar een eigen huis op te bouwen. Immers wanneer je een eigen huis bouwt ben je behoorlijk vrij in je keuzes en kan je het huis precies maken zoals jij dat graag wilt.

Maar alles valt en staat bij het vinden van een goede aannemer die de verantwoordelijkheid op zich neemt om alle bouwactiviteiten (die bij het bouwen van een huis komen kijken) te realiseren en te coördineren. Een huis (laten) bouwen in plaats van een bestaand huis kopen heeft als grootste voordeel dat u vrijwel geen concessies hoeft te doen aan uw woonwensen. Een tweede badkamer? Een extra grote keuken? Het is allemaal geen probleem, zeker bij ons bedrijf is alles mogelijk!

Laat ons uw wensen  weten

Wanneer je dus besloten hebt om een eigen huis te laten bouwen zijn er tal van wensen die u zou kunnen hebben. Zo willen sommige 2 badkamers in huis, een garage onder het huis, een zwembad in de achtertuin, netwerkkabels door het hele huis, een minimaal aantal slaapkamers enzovoort. Zoals gezegd is natuurlijk alles mogelijk omdat het huis helemaal vanaf de grond opgebouwd moet worden.

Wanneer u uw wensen aan ons kenbaar maakt kunnen we eens goed om de tafel gaan zitten om alles door te spreken. We informeren u dan over de mogelijkheden naar aanleiding van uw wensen, zoals u zich zelf waarschijnlijk wel voor kunt stellen zijn er meerdere wegen die naar rome leidden. Zo is 2 badkamers natuurlijk geen probleem, maar is het bijvoorbeeld wel goedkoper als deze 2 badkamers tegen elkaar grenzen of boven elkaar zitten, dit in verband met de watertoevoer en en waterafvoer.

Keuze uit verschillende huizen

Wij hebben een aantal prefab huizen in ons assortiment. Dit betekent dat u vanaf de tekening al verschillende huizen kunt zien, of desgewenst zelfs in de praktijk. Een groot voordeel van deze prefab huizen zelf laten bouwen is dat het veel goedkoper is dan wanneer u een architect moet inschakelen en alles met de hand opgebouwd moet worden. Neem in ieder geval eens een kijkje in onze folder om te zien welke huizen we zo snel voor u kunnen bouwen en wat de kosten daarvan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw aan de woning die gebouwd moet worden, alles is mogelijk!

Een ander voordeel van prefab huizen boven regulier gebouwde huizen is dat het veel sneller komt. Omdat grote delen van de woning direct uit de fabriek komen is het mogelijk het huis snel te bouwen. Zo kan de ruwbouw al binnen 2 weken helemaal staan. Wel zal er dan binnen nog afgewerkt moeten worden, dit duurt in de meeste gevallen een stuk langer, maar het is nog steeds een toptijd als wanneer je het zou vergelijken met de normale bouw zoals deze tot nog toe altijd gedaan is.

Huis bouwen voor een scherpe prijs

Heeft u een idee in uw hoofd over uw droomhuis, een stuk grond op het oog of heeft u bij de architect uw huis van uw dromen laten ontwerpen? Prima …… en nu invulling geven aan uw wensen. U zoekt een betrouwbare aannemer die uw droomhuis kan bouwen. In alle bescheidenheid adviseren wij u, om u via onze site verder te informeren en vooral de foto’s te bekijken onder het kopje “aannemer projecten” .  U krijgt dan beeld bij de informatie die u hier leest.

Wat wij ook voor uw bouwen, wij zullen het altijd tegen zeer lage prijzen doen. Hier staat wij eenmaal om bekend. Wij proberen niet het maximale te verdienen maar wij proberen de klant maximaal tevreden te stellen! Dit is ook de reden dat we altijd genoeg werkt hebben om uit te voeren. Veel werk betekend ook veel ervaring, dit betekent weer dat we snel en efficiënt kunnen werken. En dit werkt uiteindelijk weer door in de prijs, door onze efficiënte werkwijze hebben we minder manuren voor en bepaald project nodig dan andere bedrijven en kunnen we de prijzen voor en huis bouwen dus erg laag houden.

Bouwen van een huis kosten

Het ontwerp van uw huis resulteert uiteindelijk in een bestek en tekeningen waarin de bouwwerkzaamheden allemaal in zijn opgenomen. Na overleg met de architect, u als opdrachtgever, het aannemersbedrijf, eventuele onderaannemers wordt de bouw besproken, tijds lijnen worden uitgezet, materialen ingekocht en er wordt een start met de bouw gemaakt. Het hoofddoel van ons is uw een volledig voltooid bouwwerk te leveren. Door onze rol als coördinator goed uit te voeren zullen bouwwerkzaamheden aan uw huis vloeiend in elkaar overlopen. Zo moet een aanbouw bijvoorbeeld na het plaatsen van het volledige huis pas gebouwd worden.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen die allen gediplomeerd zijn, over veel ervaring beschikken en passie voor hun werk (uw huis) hebben. Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

Om snel inzicht in de kosten te krijgen voor het bouwen van uw huis van uw dromen kunt u het best een gratis offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en wij zullen snel reageren met de mogelijkheden die er zijn. Een huis bouwen moet een geweldige ervaring en belevenis zijn, wij gaan daar ook voor!

Onze erkenning bij Bouwplaza: