Kosten dakkapel plaatsen

Bent u benieuwd naar de hoogte van de kosten om een dakkapel te laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn erg snel en transparant in het geven van de juiste prijs.

Wilt u bijvoorbeeld op zolder een werkplek creëren? Heeft u meer ruimte nodig? Of ziet u liever meer licht in uw woning?  Dan is een dakkapel een geweldig mooie oplossing! De beloopbare ruimte die u wint door het laten plaatsen van een dakkapel is groot. Het kan met gemak 10 vierkante meter schelen afhankelijk van de grote van de dakkapel en hoe schuin het huidige dak is.

Er is enorm veel keus in het aanbod van dakkapellen. Uiteraard is het voor u van belang dat u een keuze maakt voor een dakkapel die past bij uw budget, smaak en huis. U kunt op onze pagina Aannemer projecten  foto’s zien  (zie links in het keuzemenu)van verschillende uitvoeringen. Valt u keus op een dakkapel uitgevoerd in kunststof of gaat uw voorkeur uit naar een houten dakkapel. U heeft de vragen en wij de antwoorden.

Prefab dakkapellen zijn goedkoper

Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen heeft u de keuze voor een prefab of op maat gemaakte dakkapel. Omdat prefab dakkapellen voor gefabriceerd worden in een fabriek kunnen deze goedkoper gemaakt worden dan maatwerk. Daarnaast hebben veel mensen de voorkeur voor een prefab dakkapel omdat er dan de mogelijkheid is om direct te zien wat er gekocht kan worden. Een prefab dakkapel is namelijk altijd wel te bezichtigen in een showroom ergens bij u in de buurt.

Prefab dakkapellen worden gemaakt van verschillende materialen en kunnen altijd in verschillende kleuren besteld worden voor u. Dit betekent dus dat er altijd wel een dakkapel is die bij uw huis past. Bovendien is het zo dat een prefab dakkapel binnen 1  dag geplaatst kan worden, dit is vergeleken met een dakkapel op maat echt heel snel. Na het plaatsen zal het afwerken nog wel een aantal dagen in beslag nemen.

Bij prefab is er natuurlijk nog wel genoeg te kiezen, zo kan je bijvoorbeeld zelf kleur kiezen. Ook het de mate van afwerking is geheel vrij en ook kies je de kozijnen naar keuze.

Kosten dakkapel plaatsen berekening

Voor het bereken van de kosten van een dakkapel is het belangrijk om te weten over welke breedte de dakkapel geplaatst moet worden, wat voor ramen u er in wilt hebben, wat de huidige situatie is en natuurlijk of u een prefab of een op maat gemaakte dakkapel wilt laten plaatsen. Als al deze informatie goed duidelijk is, kunnen wij vooraf duidelijk de kosten overleggen met u. We merken dat veel mensen dit heel fijn vinden omdat niemand voor ongewenste verrassingen wilt komen staan.

Nadat u bij ons een offerte heeft aangevraagd zullen wij met u contact opnemen om op locatie te komen kijken. Naar aanleiding van dit bezoek kunnen wij een duidelijk een betrouwbare offerte voor u opstellen. In de regel duurt het maximaal 3 weken van offerte aanvraag tot een duidelijke betrouwbare offerte op maat.

Snel geplaatst dus goedkoper

Ons team van timmerlieden bouwt in één dag de dakkapel bij u op. U heeft geen last van bouw puin want er wordt een kraan gebruikt die vanuit de straatzijde de dakkapel op zijn plaats hijst. En wij voeren al het puin af. Omdat wij het plaatsen van de dakkapel zo verschrikkelijk snel kunnen doen, bespaart u op uiteindelijke prijs die u zult moeten betalen!

Wij staan garant voor een hoog kwaliteitsniveau, zowel van de gekozen materialen als de uitvoering van de werkzaamheden. Onze eigen vakmensen en onze vaste onderaannemers weten hoe belangrijk het is om uw wensen te realiseren. En afspraak is afspraak, ook wat de prijs betreft.

Mensen zijn vaak een beetje terughoudend met het plaatsen van een dakkapel. Men is al snel bang dat het een een grote verbouwing zal zijn, maar met een gemiddelde dakkapel is dit helemaal niet het geval.

Advies voor een dakkapel plaatsen

U bent zich aan het oriënteren en wij willen u informeren. Omdat wij begrijpen dat het aanschaffen van een dakkapel geen wekelijkse bezigheid is begrijpen wij dat uw beslissing ook niet over één nacht ijs zal gaan. Vergelijkt u daarom en informeer. Tot slot willen wij u onder de aandacht brengen dat wij het gehele proces, inclusief het aanvragen van een vergunning, graag voor u willen verzorgen.

Voor een kosten indicatie kunt u online een offerte bij ons opvragen. U bent dan snel op de hoogte van de te verwachte kosten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: