Bouwadvies

Bij de Aannemer-Concurrent kunt u altijd terecht voor bouwadvies op maat. Het maakt ons in zijn geheel niet uit of u advies nodig hebt voor het bouwen van een schuur of het verwezenlijken van uw droomhuis. Uiteraard zal ons advies (naarmate het project groter is) uitgebreider zijn en dus meer tijd (geld) kosten. Toch willen wij u adviseren gebruik te maken van bouwadvies want door u specialistisch te laten ondersteunen voorkomt u mogelijke problemen achteraf.

Advies voor uw bouwproject

Wij kunnen advies geven over: Kosten aannemer, Nieuwbouw, Renovatie- en Restauratie, Verbouwingswerkzaamheden, het plaatsen van een aan- of opbouw en alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan uw huis of bedrijf. Links ziet u verschillende onderwerpen die, nadat u er op klikt, informatie verstrekken voor u als consument. Mocht het onderwerp waar u advies over wenst ontbreken, vult u dan een offerte formulier in en omschrijf uw vraag.

Bouwadvies op maat

Binnen maximaal 2 werkdagen komen wij bij u terug met een passend antwoord. Behoudens het adviseren voeren wij de verbouwingswerkzaamheden uiteraard graag zelf uit. Ons team bestaat uit timmerlieden, schilders, loodgieters, restaurateurs, stucadoors …. Allen zijn in het bezit van vakdiploma’s, spreken de Nederlandse taal, bezitten veel ervaring en werken accuraat en netjes. Ook zorgen wij dat de bouwplaats altijd netjes achtergelaten wordt.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan de offerte aanvraag in en omschrijf uw vraag of opdracht. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen bezoeken.

Onze erkenning bij Bouwplaza: