Bouwbedrijf

Ons Bouwbedrijf  is een onderneming die de verantwoordelijkheid op zich neemt om diverse bouw projecten uit te voeren, te realiseren en te coördineren. De aannemer zorgt ervoor dat een project binnen de afgesproken termijn en voor een vooraf afgesproken prijs wordt opgeleverd.

Meestal schakelt een aannemer een architect of een architectenbureau in om een ontwerp te maken. De aannemer of de architect zal ook de toezicht houden op de bouwplaats en ervoor zorgen dat het volledige bouwproject naar alle tevredenheid verloopt. Tevens zijn zij ook het aanspreekpunt als u wilt weten hoe het met uw project is. De aannemer kan worden benaderd door een opdrachtgever of een zelf een project opstarten (projectontwikkeling). Zelf een project opstarten gebeurd meestal alleen bij de bouw van woningen of kantoren.

Bij allerlei andere projecten zoals bijvoorbeeld scholen, bedrijfsgebouwen, bankgebouwen, winkels en projecten zoals weg en waterbouwkunde is er altijd sprake van een opdrachtgever.

Erkend bouwbedrijf met vakmensen

De aannemer kan pas aan het werk als de opdracht is toegekend en de vergunningen zijn geregeld. Dan wordt de bouwplaats ingericht, dit houdt in dat er een keet en bouwhekken wordt geplaatst, personeel, onder aannemers diensten en materialen worden ingeboekt, om vervolgens een goede werkplanning te maken. In de moderne bouw is de aannemer meer een coördinerend bedrijf dan een uitvoerend bedrijf.

Wilt u weten wat de Aannemer Concurrent voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via het offerte formulier.

Onze erkenning bij Bouwplaza: