Fundering

Voor fundering werkzaamheden bent u bij ons bedrijf ook aan het juiste adres. Eigenlijk valt of staat alles met de fundering. De fundering of het fundament is het deel van een gebouw of constructie dat ervoor zorgt dat het eigen gewicht ervan en de daarop uitgeoefende krachten, zoals gebouwen, sneeuw, winddruk, enzovoorts, worden overgedragen aan de draagkrachtige ondergrond.  Dat betekent dus dat er nogal wat eisen gesteld worden aan het maken van een fundering.

Fundering laten maken

In ons aannemersbedrijf zijn allemaal mensen werkzaam die al reeds enkele jaren een grote rol spelen in het plaatsen van funderingen. Er bestaan ontzettend veel methodes om een goede fundering te plaatsen. De meest voorkomende  methode die wij gebruiken is de staal fundering. Een fundering op staal heeft, wat nog al eens gedacht wordt, niets met staal te maken. In principe is het niets anders dan een gemetselde muur met daaronder een brede gemetselde voet of betonplaat. Een fundering op staal heeft geen houten of andere palen daaronder zitten. De fundering draagt dus op de bodem zoals hij is.

Of als de grond niet gelijk genoeg is onder waarop je wilt bouwen kan je ook gebruik maken van een paalfundering.  Ook moet je aan meerdere dingen tegelijk denken zoals specifieke problemen die kunnen optreden als er teveel water aanwezig is, geen nood, want onze vakmensen denken aan alles tot het kleinste detail.

Fundering kosten

Kortom er zijn veel mogelijkheden en onze vakmensen kennen deze methodes beter dan wie ook.  Juist omdat de fundering zo belangrijk is raden wij u aan uitgebreid te informeren. Laat uw keus op een bedrijf vallen die minimaal aangesloten is bij de NOA (branche organisatie voor afbouw bedrijven) Bij ons krijgt u namelijk garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Heeft u vragen of bent u, na het surfen over onze site,  benieuwd geworden naar onze prijsstelling, schroom dan niet om bij ons een offerte aan te vragen.  Wij hopen  u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: