Huis verbouwen

Een huis verbouwen … daar waar de één staat te juichen denkt de ander……  dit is niet aan mij besteed. Vandaar dat wij er zijn. Voor iedere verbouwing bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel binnenshuis als buitenshuis, van het isoleren van de kruipruimte tot het vervangen van de dakpannen op uw dak. Wij verrichten al deze verschillende werkzaamheden met een team van specialisten.

U kunt hierbij denken aan timmerlieden, loodgieters, stukadoors en metselaars. Al ons personeel is in het bezit van vakdiploma’s en hebben jaren ervaring. Door de samenstelling van ons team, onze scherpe inkoop van de beste materialen en onze jarenlange ervaring gaan wij geen klus uit de weg en bieden wij een scherpe prijs.

Huis verbouwen uitbesteden

Hoe werkt het bij ons aannemers: u heeft advies nodig of wellicht al een duidelijk beeld van wat u wenst. Stel dat u de badkamer wil laten verbouwen dan vult u op onze site een offerte formulier in waarin u zoveel mogelijk informatie verschaft over uw wensen en de huidige badkamer.  U kunt dan van ons een kosten indicatie verwachten.

Verbouwen betaalbaar maken

De Aannemer-Concurrent heeft een ruime ervaring op het gebied van renovatie en een aanbouw plaatsen is voor ons geen uitdaging meer. Wij renoveren woningen zoals: gevels, badkamers, keukens, rioleringen, daken, kozijnen, elektrische installaties en ga zo nog maar even door, maar wij werken ook aan kantoren, winkels, onderwijsgebouwen, en alle soorten overheid gebouwen. Om een goede indruk te krijgen van het werk dat wij hebben uitgevoerd kunt u een kijkje nemen bij de aannemer projecten.

Wellicht snel tot ziens.

Onze erkenning bij Bouwplaza: