Verbouwen

Voor het verbouwen of timmerwerk kunt u ten alle tijden terecht bij de Aannemer-Concurrent. Inmiddels zien wij uiteraard ook dat de klusprogramma’s de grond uit schieten en dat allerlei soorten klusjesmannen wel even …. voor weinig …. uw klus zullen klaren.

Denkt u goed na voordat u een aannemersbedrijf inhuurt en check vooral de referenties van het betreffende bedrijf. Wij zijn bijvoorbeeld aangesloten bij de NOA  (Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven) dit betekent onder andere dat u garantie krijgt over de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Verder werken wij alleen maar met gediplomeerde, Nederlands sprekende, ervaren vaklieden.

Bouw en verbouwen

Tegenwoordig komt de term klusbedrijf steeds meer naar boven. Feitelijk is een klusbedrijf niets anders dan een aannemersbedrijf. Bij een klusbedrijf kunt u terecht voor allerlei opdrachten. Dit kunt u dus ook bij ons. Heeft u een timmer opdracht, schilder opdracht, bouw opdracht, elektra opdracht en ga zo maar door, de Aannemer-Concurrent helpt u hiermee.

Wij zorgen ervoor dat ervaren en vakbekwame mensen uw opdracht uitvoeren, met de hoogste kwaliteit, beste service en tegen de laagste prijzen!

Verbouwen maar wel betaalbaar

Dus bent u uw beperkte ruimtes zat en heeft u behoefte naar meer vrijheid in uw eigen huis en u voelt niet de drang om te verhuizen dan kunnen wij u helpen met het verbouwen van uw eigen huis. In de vele jaren dat wij bestaan hebben wij zeer scherpe prijsafspraken kunnen maken met onze leveranciers.

Het voordeel hiervan is dat u hier direct van meeprofiteert. Het prijsvoordeel in combinatie met het tempo waarin onze collega’s de werkzaamheden uitvoeren, leveren u gegarandeerd prijsvoordeel op. Wij hopen dat wij uw project mogen waarmaken.

Vul vrijblijvend het offerte formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze erkenning bij Bouwplaza: